Popcorn
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gangster High (Kmovie)

Gangster High (Kmovie) Empty Gangster High (Kmovie)

Mesaj tarafından dek_ort Paz Ocak 25, 2009 11:28 pm

Gangster High (Kmovie) Resizedm0010012teaserpoez2

Genre: Drama
Film Date: January, 2007
Korea Casts:
Haeng-Seok Lee, Hie-Jin Jang, Hye-Sung Kim , Jin-Woong Jo, Kyeong-Ho Jeong, Tae-Seong Lee
Description:

Sang-ho and his friends Jae-gu and Chang-bae create a boys soccer club called "Tigers".
Sang-ho, whose main passions are hitting the books and kicking a soccer ball, meets Su-hee through Jae-gu. Su-hee is polar opposite from Sang-ho. While he is the model student and athlete, Su-hee is a tough but pretty problem student. Their differences inevitably draw them together. But Su-hee belongs to Jong-suk, the leader of a teen gang calling themselves "T&T". The Tigers soon find themselves engulfed in a battle with T&T. When Sang-ho's friends become seriously injured during a fight with T&T, Sang-ho makes a choice he can't go back on
dek_ort
dek_ort

http://ofori.wordpress.com/

Gangster High (Kmovie) Empty Geri: Gangster High (Kmovie)

Mesaj tarafından dek_ort Paz Ocak 25, 2009 11:29 pm

Bu filme normal bir lise filmidir, gülerim, eğlenirim bu arada mutlu olurum diye başlamıştım ama beni aldı bambaşka yerlere götürdü bu film..Evet adı üstünde lisede geçiyor, ve yine adı üstünde kavgalı dövüşlü bir şey ama ben her Kore filminde olduğu gibi lisede kabadayılık yapan çocuklar vardır, birileri onlar engeller ve herkes mutlu mesut yaşar diye düşünmüştüm..

Ne kadar yanıldığımı daha filmin ilk sahnesinde anladım..Cinayet suçlamasıyla polisin karşısında elleri kelepçeli bir şekilde oturan bir çocuk; her şeyin bir futbol takımı kurmaları ile başladığını söylüyor..Sadece kendi arkadaşlarımızın olduğu, “tiger” adını verdiğimiz sıradan bir grup..Dört gün öncesine gidiyoruz daha sonra; bu dört günde neler oldu, bu çalışkan ve iyi niyetli lise öğrencisi nasıl katil olabildi bunu anlatıyor filmin devamı..Belki de diğer lise filmlerinin yanında biraz gerçekçi olalım demek istiyor da olabilir..

Gençlerin kendi içindeki güç savaşları, öne çıkma meseleleri bir yanda işlenirken; diğer tarafta arkadaşlık için nelerin yapılabileceği, birine “arkadaşım” demenin aslında nasıl manalar ifade ettiği gösteriliyor..Karanlık bir atmosferi var, veya bilmiyorum izlerken bana öyle de gelmiş olabilir.Sonuçta filmin sonunu en başta gösteriyorlar size; kim ne yapacak çok iyi biliyorsunuz.İzlerken size kalan tek şey bu hale nasıl geldiğine şahit olmak, belki de onu haklı bulmak..

Bilemiyorum, farklı bir film..Afişinde göründüğü gibi değil kesinlikle..Ve bir muamma daha; filmin bitişi ortada ama bu bitişe mutsuz bir bitiş diye bakamıyorsunuz, çelişkide bırakıyor insanı, garip bir şekilde mutlu hissediyorsunuz..Gangster High enteresan bir film..
dek_ort
dek_ort

http://ofori.wordpress.com/

- Similar topics