Seducing Mr Perfect (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası
Seducing Mr Perfect (Kmovie)
Title: Seducing Mr. Perfect / Seducing Mr. Robin
Language: Korean & English
Subtitles: English
Plot: Min-joon, an absolute believer in true love, dedicates herself to the men she dates, but each time it results in a painful breakup. Today, she’s going through the most disastrous heartbreak ever – being dumped on her birthday! The confident professional Min-joon can be so clueless when it comes to love. Distracted from this unpleasant surprise, she bumps into an exotic foreign car. A very handsome young man steps out of the car angrily. To escape from the scene, Min-joon pretends not to understand English, but when Min-joon arrives at work, she finds out that the foreigner, Robin, is none other than her newly appointed boss…
Cast:
- Uhm Jung Hwa
- Daniel Henney
Baştan çıkarıcı bir film:)
Güney Kore filmlerini neden bu kadar seviyorum bende bilmiyorum ama izlerken sanki tanıdık bir şeyler varmış gibi geliyor..Bazı cümleler, bazı davranışlar kendi evimin içinde kuruluyormuş gibi, o kadar yakın ve o kadar sıcak..Şimdi bahsedeceğim filmin adı; Miseuteo robin ggosigi gibi bir şey ama biz ona “Seducing Mr Perfect” Bay Mükemmeli Baştan Çıkarmak desek daha doğru olur..
Bu filmi izlerken, en son sahnede yine bu duyguyu hissediverdim..Neyse efendim; gelelim bu filmin konusuna; Erkekler konusunda başarısız olan bir kadın ve onun yeni -ama bir o kadar yakışıklı, soğuk, gaddar- patronu bir araya gelince; bir de bu patron ona ikide bir ilişkiler konusunda beceriksizliklerini yüzüne vurunca , kızımızın haklı intikam planları eşliğinde ortaya keyiflik bir film çıkıyor..Geçen akşam izledim bu filmi; aslında başlarken bitirmeyi pek düşünmüyordum, herhalde uyur kalırım veya beni sıkar kapatır giderim diye düşünürken bir hevesle ve tek bir uyku belirtisi göstermeden oturdum ve izledim..
Adamın o soğukluğu bile ona ayrı bir hava katıyor mu desem, kızımızın baştan çıkarma maceralarını eline yüzüne bulaştırması onu daha tatlı gösteriyor mu desem, hesapta olmayan olayların ikisini yakınlaştırması mı desem, ne desem bilemiyorum işte..Keyiflik mutlu eden bir film mi desem; sanırım kurulacak cümleyi bulmuş olurum..Adamın soğukluğundan eser kalmadığını görmek, bu sefer kızın kendini çekişine şahit olmak derken bir solukta bitiveren bir film olarak çıkıyor karşımıza..Yine bir Kore filmi, yine kahkahalar..
Bu filmi izlerken, en son sahnede yine bu duyguyu hissediverdim..Neyse efendim; gelelim bu filmin konusuna; Erkekler konusunda başarısız olan bir kadın ve onun yeni -ama bir o kadar yakışıklı, soğuk, gaddar- patronu bir araya gelince; bir de bu patron ona ikide bir ilişkiler konusunda beceriksizliklerini yüzüne vurunca , kızımızın haklı intikam planları eşliğinde ortaya keyiflik bir film çıkıyor..Geçen akşam izledim bu filmi; aslında başlarken bitirmeyi pek düşünmüyordum, herhalde uyur kalırım veya beni sıkar kapatır giderim diye düşünürken bir hevesle ve tek bir uyku belirtisi göstermeden oturdum ve izledim..
Adamın o soğukluğu bile ona ayrı bir hava katıyor mu desem, kızımızın baştan çıkarma maceralarını eline yüzüne bulaştırması onu daha tatlı gösteriyor mu desem, hesapta olmayan olayların ikisini yakınlaştırması mı desem, ne desem bilemiyorum işte..Keyiflik mutlu eden bir film mi desem; sanırım kurulacak cümleyi bulmuş olurum..Adamın soğukluğundan eser kalmadığını görmek, bu sefer kızın kendini çekişine şahit olmak derken bir solukta bitiveren bir film olarak çıkıyor karşımıza..Yine bir Kore filmi, yine kahkahalar..
Similar topics
» … ing (Kmovie)
» Oh My God (Kmovie)
» Adeul (A day with my son) (Kmovie)
» Spy Girl (Kmovie)
» Mr Socrates (Kmovie)
» Oh My God (Kmovie)
» Adeul (A day with my son) (Kmovie)
» Spy Girl (Kmovie)
» Mr Socrates (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası