All The Boys Love Mandy Lane - Vahşet Partisi
1 sayfadaki 1 sayfası
All The Boys Love Mandy Lane - Vahşet Partisi
Türü : Korku
Ülke : A.B.D.
Süresi ve Yapım Yılı : 90 dakika - 2006
Yönetmeni : Jonathan Levine
Oyuncular : Amber Heard - Michael Welch - Whitney Able - Edwin Hodge
Senaryo : Jacob Forman
Müzik : Mark Schulz
Görüntü Yönetmeni : Darren Genet
WEB SİTESİ
İMDB
16 yaşındaki Teksaslı Mandy Lane okulun en güzel, en popüler kızıdır. Okuldaki çocuklar onunla bir gece geçirebilmek için birbirleriyle yarışmaktadır. Ne var ki hiç biri ona elini bile sürmeyi başaramamıştır. Mandy ile birlikte olmak uğruna hayatını kaybedenler bile olmuştur.
Mandy'nin arkadaşları Chloe ve Red, onu haftasonu için Red'in ailesinin çiftliğine çağırırlar. Mandy bu partiyi yeni arkadaşlar edinmek için bir fırsat olarak görür. Gruptaki erkekler de bu haftasonunu Mandy'yi elde etmek için bir şans olarak görmektedirler.
Şehirden merkezinden çiftliğe doğru yola koyulduktan sonra gruptaki erkekler teker teker Mandy'ye kur yapmaya başlarlar. Benzincide karşılaştıkları adamdan bir fıçı bira çalan gençler, parti için çiftiliğe doğru ilerlerler. Yolda ilerlerken bir yandan da uyuşturucu almaktadırlar. Mandy, eğlencenin bu kısmına katılmamayı tercih eder.
Çiftliğe varmalarının ardından erkekler Mandy'ni ilgisini çekebilmek için çeşitli oyunlar oynamaya başlarlar. Fakat çok geçmeden bu masum oyunlar yerini bir dehşet dalgasına bırakır. Mandy'nin reddettiği çocuklardan biri çiftlikteki gençleri birer birer öldürmeye başlar. Mandy, kendini en yakın yerleşim yerine kilometrelerce uzak bu çiftlikte bir ölüm kalım savaşının içinde bulur.
Yönetmen Levine, filmle ilgili görüşlerini " Lise benim için korkutucu bir deneyimdi. Şimdi geriye baktığımda o günler benim için nostaljik bir anlam taşıyor. Korktuğum ve endişe duyduğum, kendime güvensiz olduğum günlerdi. " Vahşet Partisi" nde bu korkuların farklı bir biçimde sunulduğu bir lise filmi yapmak istedik. Umarım bu konuda başarılı olmuşuzdur ve insanlar " Vahşet Partisi " ni izlerken ergen olmanın ne kadar korkunç bir şey olduğunu ama yine de o günlerin her zaman özlendiğini hatırlarlar." sözleriyle dile getiriyor.
Similar topics
» A Millionaire’s First Love
» Love Me Not (Kmovie)
» Love in Magic (Kmovie)
» Mianhada, Saranghanda - I’m Sorry, I Love You ( 2004 )
» Not: Seni Seviyorum - P.S. I Love You (2007)
» Love Me Not (Kmovie)
» Love in Magic (Kmovie)
» Mianhada, Saranghanda - I’m Sorry, I Love You ( 2004 )
» Not: Seni Seviyorum - P.S. I Love You (2007)
1 sayfadaki 1 sayfası