Art of Seduction (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası
Art of Seduction (Kmovie)
Min-Jun (SONG Il-Kook) and Ji-Won (SON Ye-Jin) are so-called the first-rate "players" who are dating gurus with 100% success rates in any dating pursuits. Following her usual systematic dating rules, Ji-Won fakes a schematic car accident to capture Min-Jun's attention and successfully approaches him.
However, her smooth-sailing dating life finally encounters turbulence. Why in the world is this guy not succumbing to her alluring charm? Ironically enough, Min-Jun is also overwhelmed by the understanding that he has met his match. However, like the veteran players that they are, these two shouldn't show any signs of weakness in their dating tactics. Who will emerge victorious and become the last player standing?
(Source: Idols Unlimited)
Cast
Ye-jin Son as Han Ji-wan
Il-guk Song as Seo Min-jun
Sun-yeong Ahn
Bo-ra Geum
Yeong Hyeon as Yang Soo-jin
Ju-hyeon No
Jun Gyu Park as Bong
Yong-woo Park as Kang Sung-mo
Fiyakalı bir ismi olan film..
Dün gece yatmadan önce, iş güzarlığım üstümde ya dedim bir film izleyeyim, azcık gülsün şu yüzüm, mutlu mesut uykuya dalayım..Tamamen bu düşünceler içindeyken, ne izlesem ne izlesem dedim karşıma işte bu film çıktı; Art of Seduction..Baştan çıkarma sanatı diyorlar, herhalde komik bir şeydir, arada romantizm de var; tam benlik bir filmdir diye düşünerek başladım izlemeye..
Ama çok geçmeden büyük bir hata yaptığımı da anladım.Neymiş, her posteri güzel olan, ismi cazip kılınan, hatta konusu hoş bir şekilde verilen filme balıklama dalmamak gerekiyormuş.Beğenen beğenir bu filmi, ama maalesef ben izlediğime pişman oldum..Her zamanki gibi bir adam ve bir kadın var elimizde; bu ikisi de karşı cinsi tavlama konusunda uzmanlıklarını vermişler, ellerinden uçanla kaçan zor kurtuluyor.Bunu yaparken de sonsuz aşkı bulalım diye bir gayeleri de yok, sadece eğlence maksatlı yaşayıp gidiyorlar..
Bu iki Kazanova kılıklı insan, bir gün birbirlerinin bu özelliklerinden haberleri olmadan karşılaşırlar; ve her ikisi de kendi yöntemlerini kullanarak birbirini tavlamaya çalışır.Ama zaman geçtikçe kullandıkları bu yöntemlerin kendi üzerlerinde hiçbir etikisi olmadığını anlarlar ve bu saatten sonra işler, kim önce diğerini pes ettirecek yarışına dönüşür..Hadi film boyunca istediğimi almamış olabilirim ama en azından sonunu biraz daha makul yapsalardı şurada “ahh” demezdim..
Kızın bencilliği, adamın kızdan aşağı kalmayan tarafları derken, boşa vaktimi ziyan ettiğim bir film oldu bence..Ama yine de büyük konuşmak istemiyorum, eğer uzun zamandır Kore filmi izlemeseydim, o zaman bu film için “iyi” sıfatını kullanabilirdim belki de..İzledikçe , daha mı seçici olmaya başlıyor insan nedir..Velhasıl; sizi eşek üstünden düşürebilir veya eşek üstünde çok güzel bir yolculuk vaad edebilir..Hangisini hissettireceği ise, izleyenin beğenisine kalmış; maalesef beni acımadan düşürdü..
Ama çok geçmeden büyük bir hata yaptığımı da anladım.Neymiş, her posteri güzel olan, ismi cazip kılınan, hatta konusu hoş bir şekilde verilen filme balıklama dalmamak gerekiyormuş.Beğenen beğenir bu filmi, ama maalesef ben izlediğime pişman oldum..Her zamanki gibi bir adam ve bir kadın var elimizde; bu ikisi de karşı cinsi tavlama konusunda uzmanlıklarını vermişler, ellerinden uçanla kaçan zor kurtuluyor.Bunu yaparken de sonsuz aşkı bulalım diye bir gayeleri de yok, sadece eğlence maksatlı yaşayıp gidiyorlar..
Bu iki Kazanova kılıklı insan, bir gün birbirlerinin bu özelliklerinden haberleri olmadan karşılaşırlar; ve her ikisi de kendi yöntemlerini kullanarak birbirini tavlamaya çalışır.Ama zaman geçtikçe kullandıkları bu yöntemlerin kendi üzerlerinde hiçbir etikisi olmadığını anlarlar ve bu saatten sonra işler, kim önce diğerini pes ettirecek yarışına dönüşür..Hadi film boyunca istediğimi almamış olabilirim ama en azından sonunu biraz daha makul yapsalardı şurada “ahh” demezdim..
Kızın bencilliği, adamın kızdan aşağı kalmayan tarafları derken, boşa vaktimi ziyan ettiğim bir film oldu bence..Ama yine de büyük konuşmak istemiyorum, eğer uzun zamandır Kore filmi izlemeseydim, o zaman bu film için “iyi” sıfatını kullanabilirdim belki de..İzledikçe , daha mı seçici olmaya başlıyor insan nedir..Velhasıl; sizi eşek üstünden düşürebilir veya eşek üstünde çok güzel bir yolculuk vaad edebilir..Hangisini hissettireceği ise, izleyenin beğenisine kalmış; maalesef beni acımadan düşürdü..
Similar topics
» … ing (Kmovie)
» Oh My God (Kmovie)
» Herb (Kmovie)
» Once in a Summer (Kmovie)
» Someone Special (Kmovie)
» Oh My God (Kmovie)
» Herb (Kmovie)
» Once in a Summer (Kmovie)
» Someone Special (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası