Angel ( 1999 - 2004 )
3 posters
Popcorn :: Televizyon :: Yabancı Diziler
1 sayfadaki 1 sayfası
Angel ( 1999 - 2004 )
Cnbc-e de yayınlandığı zamanlarda tam bir ikona dönüşmüş dizidir. Buffy'nin tekrarını veren kanalın Angel'ın da tekrarını vermesini bekliyoruz.
David Boreanaz .... Angel/Angelus
Charisma Carpenter .... Cordelia Chase (1999-2003)
Glenn Quinn .... Allen Francis Doyle (1999)
Alexis Denisof .... Wesley Wyndam-Pryce (2000-2004)
J. August Richards .... Charles Gunn (2000-2004)
Amy Acker .... Winifred Burkle/Illyria (2001-2004)
Vincent Kartheiser .... Connor (2002-2003)
Andy Hallett .... Lorne (2000-2004)
James Marsters .... Spike (2003-2004)
Mercedes McNab .... Harmony Kendall (2003-2004)
Geri: Angel ( 1999 - 2004 )
Yeniden izlemek isteyenler için; nette online ve tabi türkçe alt yazılı diziport bugünden başlayarak, 1. sezon 1. bölüm diyerek bölümleri koymaya başlıyor.Bende bugün fark ettim; "yupii" diyerek ve hatta gözlerime de inanamayarak başladım izlemeye.Ne kadar sıklıkla bölüm koyarlar emin değilim; ama günde bir tane koysalar bile yeter bana.Tekrar ve yeniden Angel izlemeye başlamak çok güzel..-en azından şimdi zayıf bir halde-
http://www.diziport.com/Angel_1_sezon-izle/1_Bolum/
http://www.diziport.com/Angel_1_sezon-izle/1_Bolum/
ayyy bundan daha güzel bir haber var mı
inanamadım okuyunca.onca zamandır tepinip duruyorum,arıyorum bulamıyorum,buluyorum türkçe alt yazısı yok.
nasıl sevindim şimdi bu habere anlatamam.günüm galiba güzel geçecek
inanamadım okuyunca.onca zamandır tepinip duruyorum,arıyorum bulamıyorum,buluyorum türkçe alt yazısı yok.
nasıl sevindim şimdi bu habere anlatamam.günüm galiba güzel geçecek
ss_angel- Mesaj Sayısı : 54
Ben ilk bölümü izledim bile; kendimi bir anda geçmişteymiş gibi hissettim, duygulandım vallahi..Angel bir kere kilolu değil; bu hallerini ne kadar çok özlemişim.Doyle ve Cordelia'yı görünce sevinç çığlıkları attım; umarım yeni bölüm eklemek için arayı uzun tutmazlar.Bu arada geçen günde Buffy ve X files'ı vermeye başladılar, ne diyeyim seviyorum diziport'u..
Çok sevindirici bir haber vallah harika olmuş bence de. Ne kadar çok kişi Angel ve Buffy'i keşfeder ve okursa ben o kadar mutlu olurum. Böylece bu diziyi duydum ama hiç izlemedim diyenler azalmış olur
Dün akşam 2. bölümü izlerken sonlara doğru çalan bir şarkı vardı; daha önceden kardeşim dinletmişti "Angel'da çalmış bu şarkı" diyerek, tabi o zaman hatırlamamıştım.İlk bölümlerde olan biten hikayeyi bile doğru dürüst hatırlayamadığım için şarkıyı unutmam gayet doğal geldi bana.Neyse efendim; şarkıyı bilgisayarımda kayıtlı olduğu için, bende burada da paylaşmak istedim..
Vast - Touched.mp3
http://www.sendspace.com/file/uoqm8h
Vast - Touched.mp3
http://www.sendspace.com/file/uoqm8h
dün akşam eve geldiğim gibi izledim ilk bölümü.neredeyse unutmaya başlamışım gerçekten.david ne öyle taş gibi ilk halleri gözlerim doldu... benim için o kadar önemli ki bu dizi...
ben o yayınlandığı zamanlar pekte iyi değildim.angel ı izlerken her şeyi unutuyordum hiç olmazsa 1 saat.ayrıca hemen pazartesi yada salı gider yazarımızın bölümle ilgili yazdığı yazıyı okurdum çok sonra öğrendim o bölümü yazı olarak yorumlayan kişinin ''admin'' olduğunu
aklıma geldi sevgili admin,elindeyse keşke o bölüm yorumlarını koysan keşke.ben gene gene okurum herhalde...
ben o yayınlandığı zamanlar pekte iyi değildim.angel ı izlerken her şeyi unutuyordum hiç olmazsa 1 saat.ayrıca hemen pazartesi yada salı gider yazarımızın bölümle ilgili yazdığı yazıyı okurdum çok sonra öğrendim o bölümü yazı olarak yorumlayan kişinin ''admin'' olduğunu
aklıma geldi sevgili admin,elindeyse keşke o bölüm yorumlarını koysan keşke.ben gene gene okurum herhalde...
Eğer Angel tekrar TV de verilirse bölüm yorumlarımı buraya da taşırım ama şimdi gerek yok. Şarkı için de teşekkürler Dekort
malesef üzülerek söylüyorum ki,Angel ı yayınlayan diziport sitesi bugün mahkeme kararı ile kapatılmış
her gün Angel a yeni bölüm ekliyorlardı,bugünkü bölümü izlemek için tıkladığımda gördüm.çok üzüldüm,umarım yeniden açılır çünkü Angel başka bir sitede yok...ve bir de tam 5 yıl sonra ne güzel izliyorduk Angel'ı...
her gün Angel a yeni bölüm ekliyorlardı,bugünkü bölümü izlemek için tıkladığımda gördüm.çok üzüldüm,umarım yeniden açılır çünkü Angel başka bir sitede yok...ve bir de tam 5 yıl sonra ne güzel izliyorduk Angel'ı...
yöneticiler siteyi başka adrese taşımışlar bile hemde bir gece içerisinde
yeni bölümlerde eklenmeye devam ediyor.yeni adresleri www.diziport.org
yeni bölümlerde eklenmeye devam ediyor.yeni adresleri www.diziport.org
Popcorn :: Televizyon :: Yabancı Diziler
1 sayfadaki 1 sayfası