Close to You / Sarangni (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası
Close to You / Sarangni (Kmovie)
Bu filmi çok aradım, hatta bir ara pes ettim ve uzun bir süre unuttum gitti.Dün gece aklıma geldi birden hadi bir daha bakayım dedim ve şans eseri çıkıverdi önüme..Aslında izlemeyecektim, bugüne saklayacaktım ama dayanamadım başladım izlemeye.Gerçi hiçbir şey anlamadım ya, orası ayrı mesele.Kafam ciddi ciddi karıştı; ne oluyor dedim bir ara, sıradan bir öğretmen-öğrenci ilişkisini mi izliyorum yoksa iç içe geçmiş gelecek ve geçmiş hikayesini mi..
Hala anlayabilmiş değilim aslında.Şu afişe bir bakıyorum; önümde sadece bir aşk hikayesi duruyor.Ben de onu anlatayım bari, kafa karışıklığım bende kalsın.Bayan matematik öğretmenimiz sınıfında bir çocuğa karşı ilgi duymaya başlar.Bu çocuk onun kendi lise yıllarındaki ilk aşkına çok benzemektedir ve birde aynı ismi taşımaktadır.Böylelikle bizim öğretmenin dikkatini çeken çocuğun kendisi de öğretmenine karşı boş değildir.Bakışmalar, birlikte muhabbet etmeler, bir şemsiyenin altında yağmurdan korunmalar derken bizimkiler sonunda kendilerini otel önlerine kadar atar..
Tabi öğretmenin bu arada birlikte yaşadığı bir sevgilisi, bir de öğrencisiyle aynı ismi taşıyan ilk aşkı ortalarda dolanmaktadır.Bir ara öğrencinin kız arkadaşı da çıkar ortaya; hem de öğretmenimizle aynı ismi taşıyarak.Bu sırada benim beynim infilak etti; ne nedir kimdir, ayy başım ağrıyor derken bütün filmi çorba ettim zannımca.Ama bütün suçu kendimde bulmuyorum ben, çünkü film için yapılan yorumlara baktığımda da pek de ne olduğunu anlayan yok.Konu o kadar kopuk ki; ne zaman neyi izliyoruz pek belli olmuyor.Çocuk eli yüzü dağılmış bir şekilde derse geliyor ama nasıl o hale geldiği anlatılmıyor.Öğretmen gece vakti kapılara dayanıyor ama kimse “neden buradasın” demiyor..
Yine öğretmen-öğrenci ve çocuğun sevgilisi yemeğe çıkıyorlar; ama tek bir konuşma geçmiyor bu arada.Kız dönüp demiyor ki “bu öğretmenin burada ne işi var..” Öğretmen birlikte yaşadığı sevgilisine bu öğrencisinden ve ona olan ilgisinden bahsediyor –hem de filmin en başında- adamın tepkisi dönüp bilgisayarı ile oynamak şeklinde oluyor.En son dedim, bu filmi illa bir yerden toplarlar, sonunda “aaa öylemiymiş” diyerek gireriz ama olmadı maalesef.Tam dedim bunun öğretmenin geçmişiyle alakası yok, ama hop öyle bir muamma atıyorlar ki ortaya, filmin ortasında hissettiğin o “ne oluyoruz yaa” olayına tekrar girivermişsin.
Sıradan bir öğretmen-öğrenci ilişkisi olsaydı; daha iyi bir film çıkardı ortaya, keşke bu kadar karışmasaydı..Bu arada öğretmeni oynayan hanım kızımız güzelliğiyle bütün görsel havayı verdi, çok beğendik kendisini.
Similar topics
» Addicted (Kmovie)
» Oh My God (Kmovie)
» … ing (Kmovie)
» Once in a Summer (Kmovie)
» Someone Special (Kmovie)
» Oh My God (Kmovie)
» … ing (Kmovie)
» Once in a Summer (Kmovie)
» Someone Special (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası