My Boss My Student (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası
My Boss My Student (Kmovie)
Alternative Title: 두사부일체 / 頭師父一體
Genre: Comedy
Korea Casts:
Jeong Woon-Taek, Jeong Wung In, Jung Joon Ho, Kim Sang Jung, Oh Seung Eun
Description:
As the boss of a small gang, KYE Du-shik had gotten by on his wits and bare knuckles for the past ten years. That was soon to change. Held back from promotion within the ranks due to his lack of education, Du-shik heads back to school on the order of a superior gang leader. His return is not without its complications. Intimidation dealt out by a high school hoodlum, a mischievous female student posing problems with her powerful parents relenting to her every wish, and a school that is out of control are but a few of the hazards that lay in the path of Du-shik’s education. The road is not so smooth for our hero. Although his classmates are infected by his charismatic personality and charm, will they stand by him when he most needs it? Eventually he sets out to avenge the wrongdoings of a corrupt school system. He may succeed, but will he graduate?
Öğrencilik asla bitmez..
My boss my student, filmi aslında üç serilik bir filmin birinci filmi..Tabi ben bunu bilmeden izledim ilk filmi; gerçi birbirinden habersiz izleseniz bile fark etmez, sonuçta her birinin kendi hikayesi var.Bu ilk filmde bir mafya patronunun liseye dönüşünü izliyoruz..Mafyada çalışan bu üst düzey patronun mafya içinde daha da yükselebilmesi için kendini kanıtlaması gerekiyor ve her fırsatta “sen daha lise mezunu bile değilsin” laflarına artık bir dur demesi gerekiyor.Ana patron ona liseye geri dönmesini ve diplomasını almasını söyleyince çantasını sırtına atmaktan ve okul formasını giymekten başka çaresi de kalmıyor..
Bir bakıyoruz ki; geceleri alemleri korkutan inleten bu adam sabahları sırtında çantası ile okula koşturuyor; zira geç kalırsa okul önünde öğretmenden bir güzel dayak yiyecek..Bütün bu ani değişiklikler yetmezmiş gibi bir de okulun kabadayı takımı bizimkine sarınca, işler izleyen açısından daha zevkli bir hal almaya başlıyor..Bizimki, sorun çıkarmamak, fazla göze batmadan diplomasını almak için uğraşırken maalesef kendisi bütün sorunları üstüne çekiveriyor..
Okulun, gerçek hayattan, hatta belki de geceleri mekanlarını bastığı mafyalardan bile tehlikeli bir yer olduğunu ister istemez öğreniveriyor..Okulun içinde öğrenci kılıklı bir mafya patronu dolaşırken; öğretmenlerin söz ve davranışlarına, öğrencilerin kiminle arkadaşlık yaptıklarına, okul idaresinin kimi kandırmaya çalıştığına dikkat etmesi gerekiyor..Zira kendisi saatli bir bomba gibi; nerde nasıl patlayacağı hiç belli olmaz..Seyirlik, eğlendiren bir film; gerçekten mezun olacak mı yoksa onun yerine okulu yerle bir mi edecek, cevabı oldukça zor bir soru..Çok sevdim ben bu filmi..
Bir bakıyoruz ki; geceleri alemleri korkutan inleten bu adam sabahları sırtında çantası ile okula koşturuyor; zira geç kalırsa okul önünde öğretmenden bir güzel dayak yiyecek..Bütün bu ani değişiklikler yetmezmiş gibi bir de okulun kabadayı takımı bizimkine sarınca, işler izleyen açısından daha zevkli bir hal almaya başlıyor..Bizimki, sorun çıkarmamak, fazla göze batmadan diplomasını almak için uğraşırken maalesef kendisi bütün sorunları üstüne çekiveriyor..
Okulun, gerçek hayattan, hatta belki de geceleri mekanlarını bastığı mafyalardan bile tehlikeli bir yer olduğunu ister istemez öğreniveriyor..Okulun içinde öğrenci kılıklı bir mafya patronu dolaşırken; öğretmenlerin söz ve davranışlarına, öğrencilerin kiminle arkadaşlık yaptıklarına, okul idaresinin kimi kandırmaya çalıştığına dikkat etmesi gerekiyor..Zira kendisi saatli bir bomba gibi; nerde nasıl patlayacağı hiç belli olmaz..Seyirlik, eğlendiren bir film; gerçekten mezun olacak mı yoksa onun yerine okulu yerle bir mi edecek, cevabı oldukça zor bir soru..Çok sevdim ben bu filmi..
Similar topics
» Oh My God (Kmovie)
» … ing (Kmovie)
» Once in a Summer (Kmovie)
» Someone Special (Kmovie)
» Addicted (Kmovie)
» … ing (Kmovie)
» Once in a Summer (Kmovie)
» Someone Special (Kmovie)
» Addicted (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası