I am Legend 2 (2011)
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
I am Legend 2 (2011)
2007'nin en çok gişe yapan filmlerinden olan Ben Efsaneyim'e devam filmi geliyor. Yönetmen Francis Lawrence'ın Comic-Con International'da yaptığı açıklamaya göre Warner Bros. I am Legend'ın devamını çekmek için çalışmalara başladı. Toplam 584 milyon dolarlık bir gişe hasılatına sahip olan I am Legend'ın devamını çekmek sürpriz olarak karşılanmadı.
Devam filminde Francis Lawrence yeniden yönetmen koltuğuna otururken, Will Smith, Dr. Robert Neville olarak geri dönecek. Senaryosunu D.B. Weiss'ın yazacağı film, bu kez olayların başlangıcına; virüsün insanlığı yok etmeden önceki son güne dönüyor.
Devam filminde Francis Lawrence yeniden yönetmen koltuğuna otururken, Will Smith, Dr. Robert Neville olarak geri dönecek. Senaryosunu D.B. Weiss'ın yazacağı film, bu kez olayların başlangıcına; virüsün insanlığı yok etmeden önceki son güne dönüyor.
Geri: I am Legend 2 (2011)
sabırsızlıkla bekleyeceğim o zaman çünkü çok beğendiğim bir filmdi.ayrıca Will Smith in son senelerde yaptığı her film güzel olmaya başladı.umarım bu kadar iyi kurgularda rol almaya devam eder.
seçicilik bence bir oyuncu kariyeri için çok iyi.mesala ben Jet Lİ ve Denzel Washington nun hangi filmi olursa olsun giderim.çünkü biliyorum ki mutlaka güzel olur ve beğenirim.her ikisininde filmleri benim için başarılı katagorisinde.
seçicilik bence bir oyuncu kariyeri için çok iyi.mesala ben Jet Lİ ve Denzel Washington nun hangi filmi olursa olsun giderim.çünkü biliyorum ki mutlaka güzel olur ve beğenirim.her ikisininde filmleri benim için başarılı katagorisinde.
ss_angel- Mesaj Sayısı : 54
Similar topics
» I a m Legend
» Jumong - Prince of the Legend
» The Legend of 7 Cutter (Kmovie)
» Spider Man 4 (2011)
» Superman: The Man of Steel (2011)
» Jumong - Prince of the Legend
» The Legend of 7 Cutter (Kmovie)
» Spider Man 4 (2011)
» Superman: The Man of Steel (2011)
1 sayfadaki 1 sayfası