Supernatural ( 2005 - ? )
2 posters
Popcorn :: Televizyon :: Yabancı Diziler
1 sayfadaki 1 sayfası
Supernatural ( 2005 - ? )
İki kardeşin iblis avcılı yolundaki maceralarını anlatan dizi TNT ekranlarında yayınlanmakta.
En son Admin tarafından Cuma Şub. 06, 2009 10:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Supernatural ( 2005 - ? )
" Supernatural " hayranları için üzücü bir haberim var: Dizi 4. sezon sonunda bitebilir. The CW, diziyi yenilediği ya da bitirdiği hakkında net bir açıklama yapmamasına rağmen setteki genel konuşmalarda 5. sezon için görüşler -malesef - olumsuzmuş. Ve kimse " Supernatural " ın 5. sezonun olacağına dair bir ihtimal vermiyormuş.
SPOİLERRR
Bu bilgilerin kaynağı olan ve aynı zamanda dizide Sam Winchester karakterini canlandıran Jared Padalecki, 5. sezon olduğu takdirde konunun Dean’nin melek oluşuna odaklanacağını ve böylelikle dizinin 5. sezonda biteceğini açıklamış.
SPOİLERRR
Bu bilgilerin kaynağı olan ve aynı zamanda dizide Sam Winchester karakterini canlandıran Jared Padalecki, 5. sezon olduğu takdirde konunun Dean’nin melek oluşuna odaklanacağını ve böylelikle dizinin 5. sezonda biteceğini açıklamış.
The CW, dizilerinin aldığı iyi reytingler doğrultusunda izleyicilerini memnun etmeye devam ediyor. Kanal, açıkladığı son bildiriyle; “90210“(2. sezon), “Smallville“(9. sezon), “Gossip Girl“(3. sezon), “One Tree Hill“(7. sezon) ve “Supernatural“(5. sezon) dizilerinin yeni sezonlarının olacağını belirtti.
ohh iyi bare,bende üzülmüştüm Supernatural bitecek diye.çok beğenerek iziliyorum bu diziyi..
internetten izliyorum birde 4.sezonu,iyice heyecanlı olmaya başladı...
internetten izliyorum birde 4.sezonu,iyice heyecanlı olmaya başladı...
ss_angel- Mesaj Sayısı : 54
Similar topics
» The Closer ( 2005 - ? )
» How I Met Your Mother ( 2005 - ? )
» My Name Is Earl ( 2005 - ? )
» Nobuta wo Produce (2005)
» Ghost Whisperer ( 2005 - ? )
» How I Met Your Mother ( 2005 - ? )
» My Name Is Earl ( 2005 - ? )
» Nobuta wo Produce (2005)
» Ghost Whisperer ( 2005 - ? )
Popcorn :: Televizyon :: Yabancı Diziler