Death at a Funeral
1 sayfadaki 1 sayfası
Death at a Funeral
Oyuncular :Matthew Macfadyen, Rupert Graves, Alan Tudyk, Daisy Donovan, Kris Marshall, Peter Dinklage, Ewen Bremner, Peter Vaughan, Keeley Hawes, Jane Asher, Andy Nyman, Thomas Wheatley, Peter Egan, Jeremy Booth, Brendan O'hea
İngiliz rahibin ölümüyle birlikte, oğulları Daniel ve Robert ailelerin dağılmaya başladığına tanıklık eder. Ancak ölenin yası henüz bitmemişken, ortaya çıkan bir yabancının babaları hakkında söyledikleri iki genci şok edecektir: Yabancının dediğine göre, babaları gaydir. Bu sırrın ortaya çıkmaması için ortaya koydukları çaba bir süre sonra onları tam bir kaosa sürükleyecektir.
(alıntı:sinemalar.com)
Geri: Death at a Funeral
Bir KPSS sınav çıkışı, içimdeki o büyük umutsuzlukla sadece otobüs paramı bir kenara ayıracak şekilde bütün paramı yemiş ve bu filmi almıştım.Ee haklı olarak o sınav sonrası biraz keyiflenmek benim için farz olmuştu ki, bu film duruma biçilmiş kaftan oldu.Daha önceden okumuştum nasıl bir film olduğunu, bir iki kere de fragmanına denk gelmiştim.Ama bütün bu reklam mevzularını bir kenara atalım, biraz dürüst konuşalım, ben bu filmi hakkında yazılan o harika yorumlardan dolayı almadım.Aldım çünkü, oynayanlar arasında “gözüne kaşına kurban olduğum, bir kere dönüp bana baksın diye öldüğüm” -tabi rüyalarımda- dediğim sevgili Matthew Macfadyen “abimiz” vardı..
Durum böyle olunca aldım filmi, masülale başladık izlemeye.Ve bu kadar güzel bir film mi olurmuş, harika diyen kısıtı beğeni yorumlarım aynen burada tekrar etti.Ben izlerken çok eğlendim, içeriğin bu kadar eğlenceli olacağını tahmin etmiyordum açıkcası ve nitekim sevindiren bir gelişme oldu bu..Sıradan komedi filmleri gibi değildi, ortada patlatılan espriler falan da yoktu -zira zaten bir cenaze ortamındayız- ama yine de o ironik halleri ile, eşcinsel sevgili, kafayı bulutlandıran hapları ile ortaya çok güzel bir film çıkmış..Herkese izlemesini tavsiye ederim, ben çok beğendim..
Durum böyle olunca aldım filmi, masülale başladık izlemeye.Ve bu kadar güzel bir film mi olurmuş, harika diyen kısıtı beğeni yorumlarım aynen burada tekrar etti.Ben izlerken çok eğlendim, içeriğin bu kadar eğlenceli olacağını tahmin etmiyordum açıkcası ve nitekim sevindiren bir gelişme oldu bu..Sıradan komedi filmleri gibi değildi, ortada patlatılan espriler falan da yoktu -zira zaten bir cenaze ortamındayız- ama yine de o ironik halleri ile, eşcinsel sevgili, kafayı bulutlandıran hapları ile ortaya çok güzel bir film çıkmış..Herkese izlemesini tavsiye ederim, ben çok beğendim..
1 sayfadaki 1 sayfası