No Mercy for the Rude (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası
No Mercy for the Rude (Kmovie)
His name is Killa. Growing up as an orphan, he had been teased so much for being a lisper that he decided not to talk at all until getting a surgery that would make him talk clearly.
Living all by himself, he spends his time doing only two things; watching bullfights on TV and eating seafood. He sometimes writes poetry and spends most of his time daydreaming about becoming a matador to fight face to face with a bull.
In order to earn money for the surgery, he chose to become a killer. However, he has his own rule; kill only those with scary faces or with bad manners. Everything seems fine until his boss shows him a picture. The last prey he has to kill is the one who he has never expected to kill. And there is another secret hidden behind the mysterious client of this whack jo.
Cast
Su-hee Go
Ye-rin Han
San Kang
Byeong-ok Kim
Eung-su Kim
Kwang-il Kim
Min-jun Kim
Tae-won Kwon
Sessiz katil..
Dilsiz bir kiralık katilin hikayesini anlatan sıradan bir film demek isterdim ama diyemiyorum işte..Sıradanlık bu tür filmlerde ütopik olarak kalıyor..Nasıl bir film; sessiz, eğlenceli, acıklı, ağlatıcı, güldüren, iç burkan, sevindiren..Sanki hissettirdiği belirgin bir duygu yokmuş gibi, hepsinden ortaya koymuşlar bir tutam, izleyene yedire yedire hissettirmişler hepsini..
Ana karakteri seviyorum; ama öyle böyle değil çok seviyorum kendisini..Gülüşünü seviyorum, hayata bakışını seviyorum, öldürürken sadece kendi koyduğu kurallara uymasını seviyorum, ama kadın karakterimizin dediği gibi en çok “sessizliğini” seviyorum..Konuşmadan oynayan oyuncular arasında; bu adam çok özel bir yerde..Bakışları diyeceğim ama gözlüğünden onu da göremiyoruz ki..İç sesinin olayları yorumlaması, farklı bir açı sunması belki de onu bu kadar değerli yapıyor gözümde..
Filmin bir noktasında “ikilem” kelimesini kullanmıştı; sanki bütün bu yaşadıklarının, izlediğimiz bütün bu sahnelerin ikilem olduğunu özetler gibi..Dilsizliğine çare olsun diye başladığı bu iş, yine ona nanik yapar gibi durumunu kabul ettirdi ve başka noktalara sürükledi.Güzel bir film aslında, izlerken eğleniyorsunuz; burada benim bahsettiğim gibi ağır abi pozlarında geçen bir film değil..Rahatça izleyebileceğiniz, her anında zevk alabileceğiniz, ironi içien yedirilmiş bir film..
İsteyene vurmasını biliyor, isteyeni eğlendirmesini de biliyor..Şu ömrü hayatımda izlediğim en “ince” filmlerden bir tanesi, No Mercy for the Rude..
Ana karakteri seviyorum; ama öyle böyle değil çok seviyorum kendisini..Gülüşünü seviyorum, hayata bakışını seviyorum, öldürürken sadece kendi koyduğu kurallara uymasını seviyorum, ama kadın karakterimizin dediği gibi en çok “sessizliğini” seviyorum..Konuşmadan oynayan oyuncular arasında; bu adam çok özel bir yerde..Bakışları diyeceğim ama gözlüğünden onu da göremiyoruz ki..İç sesinin olayları yorumlaması, farklı bir açı sunması belki de onu bu kadar değerli yapıyor gözümde..
Filmin bir noktasında “ikilem” kelimesini kullanmıştı; sanki bütün bu yaşadıklarının, izlediğimiz bütün bu sahnelerin ikilem olduğunu özetler gibi..Dilsizliğine çare olsun diye başladığı bu iş, yine ona nanik yapar gibi durumunu kabul ettirdi ve başka noktalara sürükledi.Güzel bir film aslında, izlerken eğleniyorsunuz; burada benim bahsettiğim gibi ağır abi pozlarında geçen bir film değil..Rahatça izleyebileceğiniz, her anında zevk alabileceğiniz, ironi içien yedirilmiş bir film..
İsteyene vurmasını biliyor, isteyeni eğlendirmesini de biliyor..Şu ömrü hayatımda izlediğim en “ince” filmlerden bir tanesi, No Mercy for the Rude..
Similar topics
» Oh My God (Kmovie)
» … ing (Kmovie)
» Big Bang (Kmovie)
» My Father (Kmovie)
» Going by the Book (Kmovie)
» … ing (Kmovie)
» Big Bang (Kmovie)
» My Father (Kmovie)
» Going by the Book (Kmovie)
1 sayfadaki 1 sayfası